Dorpels en Afdekkers

Hardsteen dorpel

Een hardsteen dorpel kan op diverse plaatsen worden gebruikt. Zo kunt u kiezen voor een mooie hardsteen dorpel in de doorloop van een deur of bijvoorbeeld voor een raamdorpel. Veel mensen kiezen voor een hardsteen dorpel in de doorloop van een deur wanneer er zich aan beide kanten van de deur een ander vloerveld bevindt. Dan vormt de hardsteen dorpel een overgang van bijvoorbeeld natuursteen of keramiek naar vloerbedekking of hout.

Waarom kiezen voor een hardsteen dorpel?

Dorpels zijn er in alle soorten en maten. Wanneer u kiest voor een hardsteen dorpel, dan kiest u voor een duurzaam materiaal van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast zullen kleine verschillen in de hoogte van de vloer niet opvallen als er een hardsteen dorpel wordt gebruikt. Bij binnendeuren is de hardsteen dorpel doorgaans vlak en haaks, terwijl deze bij buitendeuren vaak een afgeschuinde bovenkant heeft.

Contact

Wilt u gebruik maken van een hardsteen dorpel voor binnen of buiten? Dan bent u aan het juiste adres bij Masterstone BV. Wij bieden u altijd een uitstekende hardsteen dorpel op maat. Wilt u een offerte van ons ontvangen? Vul dan het formulier op de website in. Voor meer informatie of advies kunt u bellen naar 0548-521767 of mailen naar info@masterstone.nl. Wilt u ons bezoeken? Dit kan in onze showroom te Rijssen.